Rozjíždíme tréninky

10.05.2021 08:17

Vážení rodičové,

 vzhledem k rozvolnění opatření Vlády ČR jsme se rozhodli začít s tréninky minivolejbalu a to od středy 12.5 (v úterky trénovat zatím nebudeme)

za těchto podmínek:

1. Je důležité dodat potvrzení těsně před tréninkem (čestné prohlášení), které Vám zašlu v emailu v úterý 11.5.(jen těm, co projeví o trénování zájem) Bez tohoto potvrzení dítě na trénink nepustíme. 

 2. Počet dětí ve skupině do 30 osob - rozpis do skupin a čas tréninku Vám sdělím emailem a nejdete ho i na webu oddílu.

3. Tréninky budou venku  v sokolovně a to jednou týdně (opět upřesníme podle počtu dětí). 

4. Tréninky se uskuteční venku pouze za slušného počasí( bez deště). Prosím sledujte web oddílu.

5. Tréninky budou probíhat bez možnosti se převléknout na šatně uvnitř. 0mezeno bude nejspíš i používání WC.

6. K dispozici bude přípravek na dezinfekci rukou.

 

Velmi prosím, pokud budete mít zájem, aby Vaše děti trénovaly za podmínek výše uvedených, potvrďte mi účast Vašich dětí emailem do pondělí 20:00 hod. Vyhotovím seznam důležitý k evidenci. Dítě, které nebude na seznamu, nemůže trénovat. Trénovat mohou děti, které mají zaplacené členské příspěvky na rok 2021.

 

Samozřejmě budeme reagovat na aktuální opatření Vlády ČR. 

 

 

Dále jsem Vás chtěl upozornit, že od září 2021 již nebudeme schopni se plně věnovat všem dětem, které jsou narozeni k 30.6.2009 a starší. Vzhledem ke kapacitě sokolovny jsme schopni se věnovat pouze těm dětem, které spadají do věkové kategorie minivolejbalu  (v případě nejasností vysvětlím) - pro příští sezonu se jedná o děti narozené 1.7.2009 a mladší. Moc nás to mrzí hlavně u těch dětí, co s námi jsou od začátku, a od nového školního roku se dostanou mimo kategorie minivolejbalu a díky Covidu jsme s nimi nemohli potrénovat více :-(. 

Zkusíme se věnovat pouze těm dětem, které jsou těsně nad kategorii minivolejbalu a kde by je další trénink mohl posunout do žákovských kategorií v jiných oddílech ( Kostomlaty, Benátky atd.). Děkujeme za pochopení.

 

Od dalšího školního roku (další sezony) chystáme i další organizační změny, kterými chceme zlepšit tréninky a komunikaci s Vámi. Už teď prozradím, že určitě omezíme počet dětí v jednotlivých skupinách, abychom se mohli dětem více a intenzivněji věnovat. Každá věková skupina bude mít svého trenéra, který se o ni bude po celý rok starat. Tento trenér pak bude mít na starost i komunikaci s rodiči dané věkové skupiny dětí (budete s ním např. řešit omluvenky).

 Včas Vás budeme informovat.

 

 

Společně si přejme, aby jsme již nemuseli tréninky přerušovat a mohli se tak nerušeně věnovat trénování dětí.

 

Roman